Egyébb termékek
 
FOLYADÉKTÁROLÓ
AGRIBAC TÍPUSÚ FIAZTATÓ

AGRICOOL TÍPUSÚ HŰTŐLÁDÁK

Az Agritech folyadéktárolói kivállóan használhatók a vegyiparban , iparban és az élelmiszeriparban is.Alkalmasak kémiai oldatok és savak tárolására is.Minden folyadéktároló szigorú előírás alapján és a legkivállóbb alapanyagokból készül.
A professzionális Agribac típusú fiaztató anyaga üvegszálerősítésű poliészter , így a súlya könnyű és rendkívül időtálló.Az ürülékelvezető tálca könnyen beszerelhető , tisztítása egyszerű és rendkívül jó az ellenálló képessége a szennyező anyagokkal szemben.
Az Agricool 120 t ípusú hűtőláda ideális megoldás az elhunyt állatok tárolására ( csirke, nyúl , sertés ), kivállóan alkalmazható laboratóriumokban is.Használata egyszerű, tisztítása pedig nagynyomású vízsugárral történik.
VENTILÁTOROK
ECOTECH TETŐSZERKEZET
NAPKOLLEKTOROK

Az Agritech axiális ventilátorai a korszerű gazdálkodásra lettek kifejlesztve.Szerkezetük tűzihorganyzott acélból készül, a ventilátor lapátai pedig rozsdamentes alumíniumból.A Különböző méretben gyártott ventilátorok, szállíthatóak darabokban vagy összeszerelt állapotban is.

 

A megbízható Ecotech tetőszerkezetnek köszönhetően számos probléma oldaható meg :
- a zavaró hangok és szagok megszűnése
- az aeroszol kibocsájtása és a hőmérséklet megtartása
- a közeli környezet védelme


Az Agritech napkollektorai a napból állítják elő a villamos energiát , 3kW-tól egészen 600 kW-ig.A napkollektorok bővíthetőek , a fő elmek elérhetőek 10,20,50 és 100 kW-os teljesítménnyel.

 

 

 
AGRISTRONG TÍPUSÚ SILÓK
CUBO
 
Az agristrong típusú üvegszálerősítésű poliészter silók, alakalmasak olyan anyagok tárolására is, amelyeknek a fajsúlya eléri akár a 1,5t /m³ -t is.Ez lehet például műtrágya, só, mészkő, homok stb.Az üvegszál biztosítja a hosszú élettartamot, amely jól ellenáll a külső környezeti hatásoknak.
Tartószerkezete tűzihorganyzott acélból készül, amely alá könnyedén befér egy pótkocsi is.Szállításkor az alapfelszereléshez tartozik a rozsdamentes acélból készült pneumatikus feltöltőcső és a poliészterből készült szellőztetőcső is.Kérésre felszerelhető kiegészítőkkel,úgymint a szintmérő ablakkal a
telítettség ellenőrzésére és biztonsági szeleppel.


Az Agritech új típusú tárolótartály alkalmas különféle takarmányok, élelmiszeripari termékek, szemcsés vegyipari és műanyag granulátum termékek tárolására. A tartály fehér színű üvegszálerősítésű poliészterből készült ( külön kérésre más színben is előállítható),fém részei tűzi horganyzott acélból készülnek és a következő eszközökkel együtt szállítjuk :
Vertikálisan elhelyezett átlátszó szintmérő ablak a tartáy telítettségének ellenőrzésére
A tartály fedelét nyitó szerkezet,amelyel könnyedén a földről is ki lehet nyitni
Tolózár
A Cubo típusú siló könnyedén szállítható targoncával vagy szabványos teherautóval.Egy 6,5 méter rakodóhelyű teherautó 12 teljesen feltöltött tartályt képes elszállítani.Darabokra szedve nagy mennyiségben tudjuk szállítani.

 

 

Copyright © 2012 AGRITECH SLOVAKIA